Continua la ratxa victoriosa de l’Actel Força Lleida

Continua la ratxa victoriosa de l’Actel Força Lleida| Redacció – Fotografia: Força Lleida

L’Actel Força Lleida ha guanyat aquest diumenge al pavelló del CB Prat per 53 a 59, en un partit poc vistós però que significa la sisena victòria consecutiva pels lleidatans i la dotzena de la temporada. Als dos conjunts els ha costat molt anotar, però els de Prado han anat sempre per damunt. Davant el poc encert dels exteriors, els pivots han estat els encarregats de sumar, i tant Mugica com Guerra han estat els màxims anotadors dels visitants, amb 15 i 13 punts, respectivament.

Ambdós equips han començat el partit atacant la pintura rival. Guerra anotava els primers cinc primers punts pels lleidatans, mentre que Nikolic s’erigia com la referència ofensiva local. Avançat el quart, Mugica ha agafat el relleu al pivot canari anotant set punts i obrint bretxa a favor de l’Actel Força Lleida (8-14). Un triple de Simeón neutralitzat per un dos més u d’Abalde ha donat per acabat del primer període amb un resultat de 15 a 21.

En l’inici del segon quart, els lleidatans han seguit perforant la defensa interior del CB Prat, arribant a posar-se 13 punts per damunt (17-30). A darrere, els de Prado es mostraven molt intensos i no es deixaven segones oportunitats capturant els rebots amb seguretat. No obstant, els locals han aconseguit ajustar els seus mecanismes defensius i només han permès anotar dos punts a l’Actel Força Lleida en els últims quatre minuts, fet que ha provocat que el marcador s’ajustés arribats a la mitja part (27-32).

A la represa, Guerra ha liderat un parcial fugaç de 0-8 favorable als lleidatans, que ha tornat a posar terra de per mig (27-40). Després d’aquest començament fulgurant, els dos conjunts han entrat en una dinàmica d’errors tant en les transicions ofensives com en el llançament. A falta dels darrers deu minuts, el marcador era molt favorable a l’Actel Força Lleida (33-47), que tan sols havia concedit sis punts en aquest quart.

El Prat ha demostrat que no es donava per vençut i al reprendre’s el partit ha retallat distàncies (39-49) gràcies a Serrano. Tal i com havia passat en l’anterior període, els errors dominaven el partit i sumar era una odissea pels dos conjunts. A falta de poc menys de tres minuts, Kahlig ha anotat un triple que, lluny de matar el partit, ha fet reaccionar als rivals, que s’han arribat a posar a quatre punts (51-55). Tot i això, l’avantatge aconseguit anteriorment i el joc de tirs lliures final han estat suficients per portar la victòria a Lleida (53-59).