Corbins organitza una nova edició del curs de català

La Biblioteca Municipal de Corbins ha tornat a engegar el programa ‘Lletres per a tothom‘, impulsat pel Consell Comarcal i cofinançats amb fons europeus. La iniciativa també compta amb el suport del mateix ajuntament, que finança el material. La professora ofereix classes de català de nivell 0 gratuïtes, especialment dirigides a persones nouvingudes. Els cursos tenen una durada de 90 hores, són presencials i estan inclosos en el programa de servei de primera acollida per a persones nouvingudes.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Corbins ja ha rebut la inscripció de 15 persones, una xifra que demostra l’èxit de la iniciativa. L’alcalde del municipi, Jordi Verdú, ha valorat la idea com «una cita imperdible i molt apreciada per les persones nouvingudes, que fan un esforç d’integració que el veïnat aprecia molt». Verdú destaca també que «els i les alumnes formen part del dia a dia del poble amb més comoditat, obren el ventall d’oportunitats laborals i faciliten, en definitiva, la seva vida».

L’acte d’inici del curs va comptar amb el regidor d’educació, Èric Berga, la professora que impartirà el curs i un representant del Consell Comarcal.