Confinen un segon grup escolar a Lleida, ara, al Mater Salvatoris

Pla mitjà de diversos alumnes de l'Institut Antoni de Martí i Franquès de Tarragona, amb mascareta durant la sessió de tutoria

Pugen a 111 els grups escolars confinats per positius de covid-19, afectant 87 centres arreu de Catalunya | LleidaDiari.cat

Un grup de l'escola Mater Salvatoris de Lleida també ha hagut de ser confinat a causa d'un positiu en Covid-19. Segons dades facilitades pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, aquesta és la segona classe que es confina a Lleida, ja que aquesta mateixa setmana ja es va confirmar l'aïllament d'una l'institut Joan Oró de la capital del Segrià.

 

[predef]lleidadiari-grup-de-facebook-598[/predef]

 

En el conjunt de Catalunya ja hi ha 111

En el conjunt de Catalunya, el nombre de grups escolars confinats per un positiu de covids és de 111, quan aquest dijous eren 68, segons les dades facilitades pel Departament d'Educació. Hi ha un total de 85 centres afectats, 35 més que ahir. Actualment, el 98,4% de centres tenen la totalitat dels grups en funcionament.

 

Del total de centres afectats, 17 es troben emmarcats als serveis territorials de la Catalunya Central, 14 al Consorci d'Educació de Barcelona, 14 més a Girona, 11 a Tarragona, una desena al Maresme-Vallès Oriental, vuit al Vallès Occidental, vuit més als serveis territorials de Barcelona Comarques, dos a Lleida, dos al Baix Llobregat i un als de les Terres de l'Ebre.