Sense Categoria

Confinen l’alcalde de Lleida, així com diversos membres de l’equip de govern i del Gabinet d’Alcaldia

LleidaDiari
  • novembre 23, 2020
  • 2 min read

L'alcalde de Lleida es reuneix amb membres del Govern per abordar l'augment de contagis per covid-19 | LleidaDiari.cat

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, s'ha confinat preventivament aquest dilluns al migdia per ser contacte estret de la cap de Comunicació de l'Ajuntament de Lleida, Eli Borreda, positiva asimptomàtica. El cap del Gabinet, Josep Maria Romero, i la coordinadora de Govern, Montse Bergés, així com la segona tinent d'alcalde, Jordina Freixanet, i la regidora Mariama Sall també s'han confinat preventivament tan bon punt s'han tingut els resultats positius de la prova a Borreda.

 

[predef]lleidadiari-grup-facebook-619[/predef]

 

L'activitat del Govern de la Paeria continuarà de forma telemàtica al llarg de tota la setmana i en els propers dies es farà la prova als contactes estrets per descartar possibles contagis.

 

Miquel Pueyo, amb febre

Cal recordar que aquesta no és la primera vegada que l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha d'anul·lar els seus compromisos polítics per un motiu relacionat amb el coronavirus. El passat 16 d'octubre el paer en cap informava a través del seu compte de Twitter que tenia febre, però que es trobava bé. En aquest sentit, per aquest mateix canal, explicava que «per responsabilitat i per prudència m'he fet una prova PCR». I afegia: «Anul·lo l'agenda d'actes públics i mentre espero els resultats, continuaré treballant des de casa».

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *