Comarques

No et perdis la conferència ‘Els secrets amagats del Castell d’Aitona’

Una forma d'apropar a la ciutadania la història del poble

Marta Romera
  • gener 20, 2023
  • 2 min read
No et perdis la conferència ‘Els secrets amagats del Castell d’Aitona’

L’Ajuntament d’Aitona -a través del projecte de Fruiturisme- organitzarà el pròxim divendres 20 de gener la conferència ‘Els secrets amagats del Castell d’Aitona’. La trobada tindrà lloc a les 18.30 h a la Sala de Plens del consistori aitonenc i anirà a càrrec de l’arqueòloga Ariadna Vidal.

 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La xerrada, oberta a tota la població i als mitjans de comunicació, té com a objectiu exposar a tots els assistents quines són les troballes arqueològiques que s’han descobert al Castell d’Aitona al llarg dels darrers dos anys en el marc dels treballs previs a la construcció del nou mirador del castell. A més, els arqueòlegs també portaran a la conferència algunes de les peces que s’han trobat durant les tasques arqueològiques.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *