La coneguda cadena de botigues de joguines que diu adeu definitivament

La cadena de botigues de joguines Imaginarium ha dit adeu definitivament. L’empresa aragonesa ha tancat la seva pàgina web i ha anunciat que posa punt final al negoci. «Hem aguantat fins l’últim moment, fins al nostre últim alè, per prémer el botó i dir adeu», ha afirmat la companyia en un missatge a les xarxes socials. «Ens entristeix informar-vos que Imaginarium ha arribat al seu final. Volem expressar el nostre més sincer agraïment per la vostra lleialtat, fidelitat i suport al llarg dels anys. Ha estat un honor i un privilegi formar part de la vostra vida i de la vida dels vostres fills», ha continuat la cadena de joguets, que el 2021 va patir una profunda crisi que la va obligar a tancar la pràctica totalitat de les botigues físiques.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

300x600-neu

Imaginarium va anunciar al febrer del 2021 que abaixava la persiana de 41 de les 43 botigues que encara mantenia a l’Estat i només deixava oberts els establiments de Saragossa i Màlaga. A banda, acomiadava 119 dels 144 treballadors. L’empresa, nascuda fa més de tres dècades a la capital aragonesa, feia anys que arrossegava problemes i havia anat tancant botigues entre el 2015 i el 2020, com les situades al centre comercial Mataró Park, a l’estació de Sants, al número 103 del passeig de Gràcia o a la Rambla del Prat, a tocar de Fontana. «Ens emportem amb nosaltres records meravellosos i vincles especials que hem format amb cadascun de vosaltres», ha recalcat Imaginarium, que en el seu moment àlgid va arribar a comptar amb prop de 800 treballadors i més de 420 botigues repartides per 20 països.

Els establiments tenien la particularitat d’una porta d’entrada gran per als ‘adults’ i una porta petita per als ‘nens’. «Encara que aquest capítol arribi al seu final, recordem amb afecte els moments compartits, la comunitat que hem construït junts i els valors que hem pogut transmetre d’una manera o altra a través del joc», ha valorat la companyia, fundada per Félix Tena el 1992. «Ens acomiadem amb gratitud i sabent que hem contribuït a fer un món una mica millor», ha conclòs Imaginarium, que ha deixat inoperativa la seva pàgina web però ha deixat a disposició dels clients una direcció de correu electrònic (customercare@imaginarium.es) per a qualsevol incidència.