Foto: Condueixen beguts i envesteixen un cotxe policial a Catalunya

La Policia Local de Lloret de Mar (Selva) ha detingut dues persones per conduir beguts, provocar un accident i envestir un cotxe de la policia. Els fets van passar el dissabte a la nit, quan els serveis d'emergència van rebre una trucada sobre un accident de trànsit que havia passat a l'avinguda de Just Marlès.

 

Després que un dels vehicles xoqués contra l'altre, els responsables de l'accident van fugir. La Policia Local va començar a buscar el cotxe i poc després el va interceptar al carrer de Frederic Mistral, posant el vehicle policial al mig per barrar el pas. Així i tot, els detinguts van envestir-lo i va quedar totalment inutilitzat.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Els dos ocupants que hi havia dins del cotxe no volien sortir de forma voluntària i per això els agents de la Policia Local van haver de fer-los fora. Els dos homes van negar-se a fer la prova d'alcoholèmia, tot i que anaven visiblement beguts. A més, després d'identificar-los la Policia Local va veure que el conductor no tenia carnet.

Imatge d'un accident a Lloret de Mar

Foto: Condueixen beguts i envesteixen un cotxe policial a Catalunya | LleidaDiari.cat

 

Els dos homes van quedar detinguts

Per això els dos homes van quedar detinguts. El conductor per negar-se a fer la prova d'alcoholèmia, per desobediència, per un delicte de danys i per conduir sense permís. El copilot també va quedar detingut per atemptat contra els agents de l'autoritat, un delicte de danys, per negar-se a fer la prova d'alcoholèmia, un delicte de lesions i per conducció temerària. Els ocupants del vehicle amb qui els detinguts van topar a l'avinguda de Just Marlès -un pare i el seu fill menor d'edat- van quedar ferits lleus.