Sense Categoria

Un conductor es fa passar pel seu amic després de donar positiu en alcoholèmia a Lleida

LleidaDiari
  • setembre 9, 2021
  • 2 min read
Un conductor es fa passar pel seu amic després de donar positiu en alcoholèmia a Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va aturar el passat dimecres de matinada un vehicle a l'Av. Alcalde Porqueres de Lleida, ja que el conductor estava realitzant conducció ziga-zaga. Els agents van comprovar que el conductor mostrava símptomes de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques, li van realitzar la prova d'alcoholèmia que va donar un resultat de 0,60 mg/l.

 

El conductor, un cop identificat, va ser denunciat per l'alcoholèmia positiva i el vehicle va ser retirat al dipòsit, ja que no disposava d'assegurança i tenia la ITV caducada. Un cop finalitzada l'actuació l'individu va abandonar el lloc.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

L'amic ha denunciat els fets

D'altra banda, aquesta matinada de dijous s'ha personat a dependències policials un senyor per tal de denunciar la sostracció del seu vehicle per part d'un amic i, a més, denunciar que aquest amic es fa passar per ell. El senyor va manifestar que el dia 8 un conegut d'ell li va agafar el vehicle sense el seu permís i fent-se passar per ell li van fer una prova d'alcoholèmia amb resultat positiu.

 

La víctima va facilitar les dades de l'autor dels fets, una patrulla es va dirigir al seu domicili. Un cop localitzat i identificat, els agents van procedir a la detenció de E.R.S. de 28 anys, natural del Brasil i veí de Lleida, per un delicte de robatori i furt d'ús de vehicle, usurpació de l'estat civil i per conduir sense permís, ja que els agents van comprovar que tenia el permís retirat per pèrdua de vigència per punts.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *