Sense Categoria

Condis retira un lot d’envasos de 5 litres d’aigua de la seva marca blanca

Avatar
  • juliol 17, 2018
  • 2 min read

Imatge d'una garrafa d'aigua de Condis | Cedida

 

La cadena de supermercats Condis ha hagut de retirar de les seves prestatgeries un lot d'envasos de 5 litres d'aigua de la seva marca blanca després que un consumidor denunciés als Mossos d'Esquadra que va patir una irritació al sistema digestiu quan la va consumir. L'home va ser atés a l'Hospital de Sant Celoni i va ser donat d'alta perquè es tractava d'un cas lleu.

 

El Departament de Salut de la Generalitat ha demanat a les persones que puguin tenir un envàs d'aquest producte del lot 120721 que no el consumeixin. Les primeres investigacions han determinat que alguns envasos d’aquesta presentació i lot feien mala olor quan s’obrien i mal sabor a l'intentar ingerir-los.

 

Des de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, s’han iniciat les actuacions de control i investigació en les diferents empreses implicades, des de la cadena de supermercats  fins a l’empresa envasadora del Manantial AIGUANEU per tal d’esbrinar les possibles causes.

 

Sanitat va retirar un formatge del mercat fa uns mesos

A mitjans de maig, el ministeri de Sanitat va ordenar retirar tots els productes de formatge Reblochon a causa de l'aparició de set casos d'intoxicació alimentària en nens per E.coli. El sistema d'alerta ràpida per a aliments i pinsos (RASFF) va informar de l'existència d'aquests casos i, per això, es va optar per retirar la totalitat del producte dels supermercats catalans

 

A conseqüència de l'advertència, doncs, el Grup Carrefour va retirar —per precaució— tots els productes relacionats amb el lot esmentat. I és que aquest havia estat distribuït en diferents supermercats de la multinacional francesa de tot Espanya, a més a més de Ceuta i Andorra.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *