Condemnat un jove per matar a punyalades la parella del seu company de pis

L’Audiència de Barcelona ha condemnat a 11 anys i mig de presó un home de 25 anys que va matar a punyalades la parella d’un company de pis l’octubre del 2022 a Sant Adrià de Besòs (Barcelonès). L’home va confessar els fets a comissaria i durant el judici, i el jurat i la magistrada han tingut en compte aquest atenuant. Mentre que la fiscalia i la defensa van pactar una pena de vuit anys de presó i cinc de llibertat vigilada per homicidi amb els atenuant de confessió i defensa pròpia, l’acusació particular va demanar 15 anys de presó i cinc de llibertat vigilada. Per tot això, la magistrada el condemna a 11 anys i mig de presó, a pagar 180.000 euros als pares de la víctima i 45.000 euros a la germana.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Segons els fets considerats provats pel jurat, la matinada del 8 d’octubre del 2022 l’acusat era al seu pis de Sant Adrià de Besòs amb la seva mare i la seva parella menjant i bevent cervesa. Cap a quarts de tres de la matinada va arribar un company de pis de l’acusat i es va afegir a la festa i va començar a beure cervesa amb ells. Poc després va arribar al pis la parella d’aquest company de pis, que també vivia al domicili, que també havia begut alcohol aquella nit. Quan va veure la seva parella amb l’altre company de pis, es va enfadar i va donar un fort cop al cap a l’acusat. Aquest va agafar un ganivet de cuina i li va clavar quatre cops al pit de la víctima

Acte seguit, l’acusat va marxar del pis sense esperar la policia i es va presentar a comissaria hores més tard i va reconèixer els fets. Durant el judici també va admetre el relat de fiscalia i defensa.