Sense Categoria

Condemnat a dos anys de presó l’home que va robar 200 euros del bar dels jutjats de Lleida l’any 2013

LleidaDiari
  • maig 12, 2016
  • 2 min read
Condemnat a dos anys de presó l’home que va robar 200 euros del bar dels jutjats de Lleida l’any 2013

Condemnat a dos anys de presó l’home que va robar 200 euros del bar dels jutjats de Lleida l’any 2013| ACN – Fotografia: lleidaalminut.com

 

L'Audiència de Lleida ha condemnat a dos anys de presó el veí de Lleida de nacionalitat romanesa, Viorel A., que, amb 32 anys, va robar 200 euros del bar de l'edifici dels jutjats de Lleida, al carrer del Canyeret, el 25 de març de 2013.

La sala ha desestimat el recurs presentat per la defensa de l'acusat i dóna així la raó al jutjat penal número 3 de Lleida que el va considerar culpable d'un delicte de robatori amb força amb l'agreujant de reincidència ja que va trencar la porta de vidre de l'establiment per poder entrar i emportar-se la recaptació de la caixa registradora. Els fets van tenir lloc durant la nit sense que el vigilant de seguretat del complex judicial se n'adonés. El detingut, que té nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni, també haurà d'indemnitzar el responsable del bar amb 1.234,55 euros (200 euros pels diners robats i 1034,55 pels danys causats).
 
Segons recull la sentència, les càmeres del jutjat van gravar l'acusat intentant entrar per la porta del jutjat de guàrdia i, com no va aconseguir obrir la porta, es va dirigir a l'entrada de l'Audiència, la més pròxima al bar. Els agents van reconèixer l'acusat a les gravacions perquè té nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni. La sentència condemnatòria la va emetre el jutjat penal 3 de Lleida el 26 de febrer de 2016. La seva defensa va recórrer i ara l'Audiència ha desestimat el recurs i ha donat la raó al jutjat. La sentència és ferma.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *