Lleida

En marxa el concurs de cartells per a la propera Universitat d’estiu de la UdL

Les persones interessades poden presentar les seues creacions fins al 21 de febrer

Marta Romera
  • gener 9, 2023
  • 2 min read
En marxa el concurs de cartells per a la propera Universitat d’estiu de la UdL

La Universitat de Lleida (UdL) ha posat en marxa una nova edició del Concurs de cartells de la Universitat d’Estiu que des de fa 26 anys impulsa el vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària. Les persones interessades a participar-hi poden fer arribar les seues propostes a l’oficina de la Universitat d’estiu, ubicada a l’edifici Polivalent 1 de Cappont.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Les obres han de ser originals i inèdites, aptes per a la reproducció en quadricromia, i s’han de presentar muntades en cartó ploma. A més del cartell original, també caldrà presentar-ne una versió quadrada més petita per poder ser adaptada als diversos materials promocionals de la 31a edició de la Universitat d’Estiu. La persona guanyadora del concurs s’endurà un premi de 1.000 euros. I tots els treballs presentats al certamen formaran part d’una exposició que tindrà lloc aquest mes de març.

 

A l’anterior edició del concurs de cartells, hi van optar 74 obres procedents de diversos indrets de l’Estat -Lleida, Barcelona, Girona, València, Alacant, Castelló, València, Múrcia, Saragossa, Navarra, Santander, A Coruña, Madrid i la Rioja. En va resultar guanyador l’il·lustrador asturià resident a Borriana (País Valencià), Juan Diego Ingelmo Benavente, amb la ‘Mochila’.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *