En marxa el concurs de cartells per a la propera Universitat d’estiu de la UdL

La Universitat de Lleida (UdL) ha posat en marxa una nova edició del Concurs de cartells de la Universitat d’Estiu que des de fa 26 anys impulsa el vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària. Les persones interessades a participar-hi poden fer arribar les seues propostes a l’oficina de la Universitat d’estiu, ubicada a l’edifici Polivalent 1 de Cappont.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Les obres han de ser originals i inèdites, aptes per a la reproducció en quadricromia, i s’han de presentar muntades en cartó ploma. A més del cartell original, també caldrà presentar-ne una versió quadrada més petita per poder ser adaptada als diversos materials promocionals de la 31a edició de la Universitat d’Estiu. La persona guanyadora del concurs s’endurà un premi de 1.000 euros. I tots els treballs presentats al certamen formaran part d’una exposició que tindrà lloc aquest mes de març.

 

A l’anterior edició del concurs de cartells, hi van optar 74 obres procedents de diversos indrets de l’Estat -Lleida, Barcelona, Girona, València, Alacant, Castelló, València, Múrcia, Saragossa, Navarra, Santander, A Coruña, Madrid i la Rioja. En va resultar guanyador l’il·lustrador asturià resident a Borriana (País Valencià), Juan Diego Ingelmo Benavente, amb la ‘Mochila’.