Xics’n’Roll Band: El concert tribut als clàssics del rock arriba a Lleida

Xics’n’Roll Band: Concert tribut als clàssics del rock, dins el cicle de concerts familiars de la Casa de la Música de Lleida. L’espectacle tindrà lloc el dissabte 26 de novembre a les 18.30h a l’Auditori Enric Granados, i està especialment adreçat a infants a partir de 3 anys.La Casa de la Música de Lleida continua amb el ‘Xics’n’Roll’, un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

The Beatles, Rolling Stones, Tina Turner, AC/DC, Queen, U2, Nirvana, Coldplay són entre d’altres els protagonistes de l’espectacle XICS’N’ROLL. Clàssic rere clàssic, hit rere hit, Xics’n’roll Band ens presenten a les bandes més mítiques de la història del rock. Una manera divertida i amena d’introduir als més petits en la música moderna i tota una oportunitat pels pares i mares per a tornar a vibrar i cantar amb els clàssics. XICS’N’ROLL és tota una experiència per gaudir en família i contagiar als més petits de la passió per la música.

Edat recomanada: a partir de 3 anys

Aquests concerts s’inclouen dins de la programació de La Temporada Lleida, programació estables d’arts escèniques i música.
Les entrades es poden comprar online al web www.latemporadalleida.cat , www.orfeolleidata.cat i al lloc web de l’Auditori www.auditorienricgranados.cat

 

També es poden comprar presencialment a les taquilles de l’Auditori Municipal Enric Granados i del Teatre Municipal de l’Escorxador.