Sense Categoria

Concentració per exigir la readmissió de dos treballadors acomiadats d’Autobusos de Lleida

LleidaDiari
  • octubre 27, 2015
  • 2 min read
Concentració per exigir la readmissió de dos treballadors acomiadats d’Autobusos de Lleida

Concentració per exigir la readmissió de dos treballadors acomiadats d’Autobusos de Lleida| Redacció – Fotografia: UGT Terres de Lleida

 

El sindicat UGT-Terres de Lleida ha convocat aquest dimarts una concentració a les portes de l'Oficina d'Atenció al Client dels Autobusos de Lleida per exigir la readmissió dels dos treballadors. Tots dos han estat acomiadats de la companyia mentre es trobaven en un procés d'Incapacitat Temporal (IT).

La secretària general d'UGT-Terres de Lleida, Núria Solé, ha deixat constància que la manifestació té l'objectiu “d'estar a la vora dels treballadors que se'ls està tractant de manera injusta”. En aquest sentit, ha afegit que “no podem permetre que l'empresa vulgui atemorir als treballadors i aquests vagin a treballar quan realment no estan bé”. La concentració ha estat convocada per la UGT-Terres de Lleida però ha rebut el suport de CCOO de Lleida, així com del Comitè d'Empresa d'Autobusos de Lleida.
 
“Quan una persona està d'IT, moltes vegades el metge li recomana sortir al carrer, que no es tanqui a casa”, apunta Francisco Morales, president del Comitè d'Empresa d'Autobusos de Lleida. I això és el que han fet aquestes dos persones. Per aquest motiu, des del Comitè d'Empresa demanen la seva readmissió.
 
Finalment, Juan Pio, delegat sindicat d'UGT d'Autobusos de Lleida, ha estat l'encarregat de llegir el manifest en favor dels dos treballadors acomiadats. En ell, s'han mostrat en contra de la sanció, considerant-la “desproporcionada, mal intencionada i amenaçant per a la resta de personal”. Així mateix, exigeixen a l'empresa que no vulneri el conveni en vigor i “readmeti immediatament als dos companys”.
 
El sindicat i el Comitè d'Empresa no descarten emprendre noves accions de protesta.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *