Sense Categoria

Comencen les obres per crear un entorn escolar segur al col·legi Santa Anna

Avatar
  • juliol 29, 2017
  • 2 min read
Comencen les obres per crear un entorn escolar segur al col·legi Santa Anna

L'Ajuntament de Lleida ha iniciat aquesta setmana les obres d'ampliació de la vorera del Col·legi Santa Anna, al carrer Canonge Brugulat, una actuació que s'emmarca dins el projecte dels entorns escolars segurs del Barri Universitat i que té per objectiu augmentar la seguretat dels infants i les seves famílies en les rutes que realitzen diàriament per anar a l'escola. El tinent d'alcalde i regidor d'Hàbitat Urbà, Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, ha destacat que la seguretat dels nens i nenes és una prioritat per a la Paeria. «La creació d'entorns escolars segurs és un objectiu general de ciutat. Treballem per tenir entorns escolars amb bancs per seure mentre els pares i mares esperen la sortida dels infants, més arbrat per crear un entorn agradable, més quantitat de mobiliari urbà i zones 30 per reduir la velocitat dels vehicles, que incideix directament en la seguretat dels infants». «És un projecte que anirem fent barri a barri en els diferents entorns escolars de la ciutat», ha conclòs el regidor.

  

  

 

 

En el cas del barri Universitat s'actua als col·legis Sant Jaume-Les Heures, Santa Anna i Fedac Lleida. Cal destacar que el col·legi Episcopal, que també s'ubica a la zona, ja va ser objecte d'una actuació similar per millorar l'accessibilitat, amb rebaix de voreres i vianalització progressiva de diferents espais i la creació de zona 30 a tot l'entorn escolar.

 

L'actuació dels entorns escolars segurs del barri Universitat s'allargarà durant l'estiu, que és quan els centres estan tancats per fer fàcil la convivència entre els usuaris i les obres. El projecte dels Camins Escolars Segurs al barri Universitat dóna continuïtat a la tasca de reforç de la seguretat dels entorns escolars ja realitzada per la Paeria al barri de Cappont en les escoles Camps Elisis, Francesco Tonucci i Frederic Godàs, i que també es porta a terme al Centre Històric.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *