Edició 2021

Comencen les obres d’ampliació dels vestidors del camp de futbol del CF Pardinyes

  • octubre 4, 2012
  • 2 min read
Comencen les obres d’ampliació dels vestidors del camp de futbol del CF Pardinyes
Comencen les obres d’ampliació dels vestidors del camp de futbol del CF Pardinyes

Comencen les obres d’ampliació dels vestidors del camp de futbol del CF Pardinyes| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de la primera tinent d’alcalde, Marta Camps, i del regidor d’Esports, Txema Alonso, ha visitat l’inici de les obres d’ampliació dels vestidors del camp de futbol del CF Pardinyes. Aquesta actuació forma part d’un projecte global que inclou, a més, l’ampliació dels vestuaris dels camps de futbol de Balàfia i Bordeta amb un import total de 300.000 euros.

Al camp de Pardinyes s’amplia l’edifici existent amb la construcció de 2 vestidors per a jugadors (22,26 metres quadrats) i 1 vestidor per a l’àrbitre (13,68 metres quadrats). L’edifici se subdividirà en 3 espais per acollir els nous espais, que seran adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i que tindran, a més, banys i dutxes.
 
Pel que fa a les altres dues actuacions, al camp de la Bordeta es construeix una edificació aïllada paral·lela a l’existent on hi haurà 2 vestidors per als jugadors (29,84 metres quadrats) i 1 vestidor per a l’àrbitre (12,18 metres quadrats). La tipologia constructiva de l’actuació serà similar a l’existent, amb parets de cara vista, coberta de panell sandvitx i finestres. A més, s’ampliaran els serveis existents (aigua, llum, calefacció i gas). Al camp de futbol de Balàfia es construirà un edifici nou, darrere de les graderies existents, amb 2 vestidors per a jugadors (23,26 metres quadrats) i 1 vestidor per a l’àrbitre (13,68 metres quadrats).

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.