Alpicat enceta la tercera fase de les obres de reurbanització del casc antic

L’Ajuntament d’Alpicat ha posat en marxa aquest dimecres 13 de setembre la tercera fase de les obres de reurbanització del casc antic, que inclou actuacions en els carrers del Raval, Major i Concòrdia. Les obres estan previstes que s’executin durant un període de tres mesos i preveuen la renovació de tots els serveis, així com la substitució de tot el paviment. L’actuació compta amb un pressupost de 412.712€ i es finançarà amb recursos propis de l’Ajuntament.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Amb aquesta actuació, el consistori alpicatí manté la seva aposta per la reforma i millora del nucli antic del municipi, amb una inversió total fins ara de 1.163.558€. Fins al moment s’han executat les dues primeres fases de les cinc de què consta el pla de reurbanització de la zona.

El projecte es va posar en marxa el 2017 i va incloure, en la seva primera fase, la rehabilitació de l’edifici de Cal Negre com a nova seu de l’Ajuntament. Actualment, està en fase de redacció la quarta fase, que està prevista que s’executi l’any vinent.