Comença setembre amb les millors propostes culturals i d’oci de l’#agendaLleida!

LleidaDiari.cat et torna a portar l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana, que arriba carregada d'actes per a tots els gustos i edats. Si encara no us heu decidit i no sabeu què fer aquests dies, ara teniu la possibilitat d'escollir entre els millors plans de la mà de LleidaDiari.cat.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Imatge d'una activitat a La Manreana

 

– El municipi d'Albesa celebra aquest diumenge, 4 d'agost, una nova edició de la Cursa de la Cordera, 43è Memorial Josep Fontanet, en les distàncies de 5 i 10 quilòmetres, a més d'una caminada de 5 quilòmetres.

 

– El Quartet Teixidor inicia aquest dissabte la 4a edició del cicle l'Orquestra Julià Carbonell als barris, que organitzen les regidories de Cultura i Participació Ciutadana conjuntament amb la formació orquestral. En aquesta ocasió, participaran en el cicle el Quartet Teixidor i el Trio Orfeo, integrats per músics de l'orquestra.

 

– La 6a edició del Torrefarrera Street Art Festival (TSAF) omplirà fins al 8 de setembre de color 229 metres quadrats de parets del municipi amb les obres dels 7 artistes seleccionats d'entre les prop de 50 propostes que s'han rebut enguany, una xifra rècord.

 

– Durant els mesos de maig i juny el CBF Lleida va obrir les portes a nens i nenes que volguessin provar el bàsquet. Aquest mes, concretament de l'1 al 16 de setembre, es tornen a obrir per aquells qui no van tenir l'oportunitat al final de la temporada passada. Les portes obertes estan enfocades a nens i nenes nascuts entre 2009 i 2018.

 

– La galeria Espai Cavallers de Lleida comença el pròxim 2 de setembre i fins a l'octubre la temporada amb la presentació en exclusiva la primera exposició d'en Jordi Prenafeta, amb el títol Art de Frontera. Hi haurà tot un seguit d'activitats al voltant d'aquesta exposició.

 

– La Manreana parc inaugura temporada d'activitats el proper cap de setmana (3 i 4 de setembre), durant els primers 9 mesos des de la reobertura (postcovid) l'han visitat més de 4.000 persones i preveu arribar a les 5.000 abans d'acabar l'octubre.

 

– Una de les convocatòries prèvies de la Festa Major de Solsona més participades i que permeten familiaritzar-se amb l'àmbit rural del municipi és la Caminada popular al Vinyet, que diumenge arriba a la vint-i-cinquena edició. Enguany el recorregut llarg, de 17,8 quilòmetres, passarà per tres partides i el curt, de 12,9, per dues.