Comença la inscripció a les Escoles Municipals Específiques de Lleida

El Servei d'Esports de l'Ajuntament de Lleida obrirà aquest dilluns, 12 de setembre, el període de preinscripció a les Escoles Municipals Específiques 2022/2023, una iniciativa que té com a objectiu facilitar l'aprenentatge i millora de la tècnica en diverses modalitats esportives, incidint també en la millora de l'estat de forma física i mental del nen o nena.

 

La iniciativa, que aquest curs presenta com a novetat la nova escola Trail Running, compta generalment amb la col·laboració d'un club de la ciutat que dona suport i continuïtat a les activitats.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Les escoles programades per a aquest curs, que va del 7 d'octubre de 2022 fins al 10 de juny de 2023, són: Atletisme, Gimnàstica artística, Natació, Ciclisme de muntanya “BTT”, Escacs, Escalada, Piragüisme, Tenis, Tir amb arc, Triatló, Pesca, Bàdminton, Skateboarding i la novetat de Trail Running. Les escoles van destinades a nens i nenes d'entre 4 a 16 anys.

Imatge d'uns nens jugant al tir amb arc

Comença la inscripció a les Escoles Municipals Específiques de Lleida | LleidaDiari.cat

 

El període de preinscripció

El període de preinscripció comença el dilluns, 12 de setembre, i acaba el dimecres, 14. El dia 16 tindrà lloc el sorteig de les places, que es publicarà a la web del Servei d'Esports, on es podrà consultar la llista d'admesos i la matriculació de l'activitat entre el 19 i 21 de setembre. En aquest tràmit es farà la preinscripció de totes les escoles programades aquest curs. En quines tenen durada tot el curs, es faran dues inscripcions (1r torn al setembre i 2n torn al gener), tenint preferència en el segon torn els nens i nenes que ja estiguin inscrits en el primer.

 

Es pot fer la inscripció a dues escoles per cada nen/a com a màxim (cal posar-les en ordre de prioritat). El preu del curs és de 39,5 euros. La inscripció s'ha de fer online a través a través del web: www.esport.paeria.cat. Qualsevol dubte el podeu consultar en la informació del nostre web: Escoles municipals específiques 2022-2023 o trucant a qualsevol dels nostres telèfons de 8 a 14 h (973 700 607 i 973 700 614).