Comença l’estiu amb totes les propostes de l’#agendaLleida!

Un cap de setmana més LleidaDiari.cat arriba amb l’agenda cultural i d’oci de la demarcació de Lleida. No et perdis totes les activitats que s’ofereixen i gaudeix dels dies festius amb totes i cadascuna de les programacions.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

  • Turisme de Lleida engega aquest cap de setmana la nova temporada d’estiu del Bus Turístic, que circularà del 22 de juny fins al 15 de setembre. En col·laboració amb Autobusos de Lleida, el servei oferirà horaris ampliats, funcionant de dimarts a diumenge.
  • Entre el darrer divendres de juny i el darrer de juliol, les famílies de Solsona tenen l’oportunitat de recórrer setmanalment cinc barris diferents de la ciutat per gaudir de contacontes a la fresca. La Biblioteca Carles Morató i les regidories de Drets Socials i Feminismes de Solsona, a través dels Serveis Socials, organitzen la quarta edició del programa Freqüència de barri.
  • La Delegació del Govern espanyol a Catalunya ha autoritzat un total de 98 punts de venda de pirotècnia a la demarcació de Lleida per a la revetlla de Sant Joan, dels quals 8 són locals i la resta, 90, són casetes provisionals. Tots aquests establiments necessiten un permís de la Guàrdia Civil.
  • L’Espai Orfeó de Lleida serà l’escenari del sisè concert preliminar del concurs Sona9, dedicat a artistes emergents en català, aquest divendres. Espai Dual d’Almacelles, Íster de Lleida i Marc Vi, també de Lleida, són els artistes que prendran part en aquesta jornada musical a partir de les 19.30 hores.