Comença el cicle ‘Va de Networking’ per impulsar les sinergies empresarials al territori lleidatà

El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Jordi Verdú, ha inaugurat aquest dijous a Bell-lloc d’Urgell la nova edició del cicle ‘Va de Networking’, la iniciativa perquè els nous projectes empresarials i les empreses ja consolidades puguin establir sinergies. La sessió inaugural ha reunit més d’una quarantena de persones emprenedores i empresàries de les comarques del Pla d’Urgell i les Garrigues, que s’han sentit part de la comunitat, han compartit experiències amb altres persones en situacions similars, han ampliat la seva xarxa de contactes professionals i han generat noves oportunitats de negoci.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

A la sessió, que s’ha desenvolupat alPunt d’Atenció Globalleida del Pla d’Urgell, també han assistit el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Carles Palau, i una representació d’alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores del Pla d’Urgell i les Garrigues.  Durant la seva intervenció, el vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Jordi Verdú, ha posat en valor la importància d’iniciatives com aquesta per fomentar el creixement econòmic del territori.

«Aquestes jornades no només permeten establir sinergies valuoses, sinó que també reforcen el sentiment de comunitat i col·laboració entre les persones participants. És fonamental que seguim donant suport a aquests espais de trobada per fer créixer el teixit empresarial de les nostres comarques», ha explicat Verdú.
Les pròximes sessions

El ‘Va de Networking’ continuarà amb noves sessions durant el mes de juny, i clourà a l’octubre. En concret, el pròxim dimecres, 12 de juny, hi haurà una sessió a Solsona que reunirà persones empresàries i emprenedores del Solsonès, la Segarra i l’Urgell, i una altra a Tremp, a la qual assistirà l’empresariat del Pallars Sobirà i el Pallars Jussà. Igualment, el dijous, 13 de juny, hi haurà una sessió a la Seu d’Urgell, per a empresaris, empresàries i món emprenedor de l’Alt Urgell i la Cerdanya, mentre que el divendres, 14 de juny, se celebrarà una nova jornada a Balaguer, per a l’empresariat de la Noguera i el Segrià Nord. Finalment, la darrera sessió està prevista per al 15 d’octubre, i estarà destinada a empresaris i empresàries de l’Alta Ribagorça i la Val d’Aran, al Pont de Suert.