Les colònies gratuïtes d’estiu de l’AECC a Salardú celebren els 20 anys

Imatge de les colònies del 2018

Imatge de les colònies del 2018 | LleidaDiari.cat

 

L'AECC – Catalunya Contra el Càncer de Lleida i la Junta Local de la Val d'Aran organitza la 20a edició de les Colònies d'estiu per a nens, d'entre set i quinze anys, que pateixen o han patit una malaltia oncològica. Les colònies es realitzen a l'Alberg Era Garona de Salardú (la Val d'Aran) del 14 al 21 de juliol.

 

Un any més, les colònies esgoten totes les places ofertes amb 101 nens i adolescents de tota Espanya. L'objectiu d'aquestes colònies és millorar la qualitat de vida dels infants malalts de càncer, afavorir l'expressió emocional i l'ajuda entre iguals, millorar la seva autoestima, contribuir en la seva adquisició d'autoestima i independència, aprendre a viure les diferencies com una cosa única i enriquidora, i promoure hàbits de vida saludable.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Enguany hi haurà un camp de treball pels més grans

Pel que fa a les novetats, enguany hi haurà un camp de treball pels més grans, un taller de teràpia amb gossos, un taller de petits científics i una actuació de final de colònies amb l'himne de l'AECC, 'Dono la cara per tu', entre moltes altres activitats. A més, s'incorporen tres metges adjunts a l'equip professional format per quatre metges residents, un psicòleg, un director de colònies, una coordinadora, dos infermers, vuit voluntaris i una vintena de monitors.

 

També et poden interessar…