Sense Categoria

El Col·legi d’Enginyers porta fins al Cucalòcum un taller de realitat virtual per als més petits

Avatar
  • desembre 20, 2017
  • 2 min read
El Col·legi d’Enginyers porta fins al Cucalòcum un taller de realitat virtual per als més petits

Imatge de les ulleres de realitat virtual que hi haurà al Cucalòcum | LleidaDiari.cat

 

 

Enginyers Lleida, Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de Lleida (CETILL), participa un any més al saló Cucalòcum, amb un estand que acull tres activitats per a diferents trams d'edat. L'atracció principal consistirà en una experiència amb ulleres 3D, confeccionades en cartró, per veure vídeos de realitat virtual per mitjà d'una aplicació de mòbil. Enginyers Lleida també posarà a disposició de l'activitat altres telèfons pels nens i les nenes que no en portin. Un altre dispositiu que Enginyers Lleida oferirà al seu estand és una càmera termogràfica que enregistra els diferents punts de temperatura amb variacions de colors. Amb aquest dispositiu, els nens i les nenes que passin per l'estand podran enregistrar la imatge termogràfica del seu propi cos o de diferents materials. 

Les imatges es visualitzaran en la pantalla de la càmera d'infrarojos. Aquestes càmeres s'apliquen en àmbits tan diversos com els policials per a la detecció d'objectius i l'adquisició de dades, la detecció o l'anàlisi d'incendis, la medicina i la diagnosi o la detecció de pol·lució, entre d'altres. D'altra banda, Enginyers Lleida ofereix per als més petits un taller de muntatge d'estructures Lego, on podran deixar anar la seva imaginació i construir tot tipus d'elements d'una manera amena.

 

La 27a edició de Cucalòcum (Parc de la Infància i la Joventut de Lleida) i la 12a edició de Cucaesport tindran lloc del 26 de desembre al 4 de gener als Pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida amb 50 activitats lúdiques, esportives, formatives, solidàries i de sensibilització social. L'horari del parc anirà de les 10.00 a les 14.00 hores i de les 16.00 a les 20.00 hores. El dia 1 de gener el recinte romandrà tancat.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *