Articles

La col·lecció de complements de Nadal de Primark que no et pots perdre

  • desembre 8, 2019
  • 2 min read

Primark llança la diadema de joies més bonica per aquestes festes | Primark

Els millors ‘looks’ per aquestes festes de Nadal passen, segons les últimes tendències, per lluir complements i accessoris vistosos, que només necessitaràs combinar amb un senzill vestit negre per aconseguir l'estilisme més especial.

 

Per ajudar-te en aquest objectiu, Primark ha llançat una col·lecció d’accessoris pensada expressament per aquestes festes, plagada d’arracades amb brillants, diademes glamuroses i accessoris de cabell que combinaran a la perfecció amb qualsevol estilisme, aportant el toc distintiu i elegant amb el qual enlluernaràs la nit de cap d’any o de Nadal.

Accessoris espectaculars i glamurosos

Un exemple són les arracades quadrades gegants amb brillants, que només costen 4 euros, però a també hi ha altres models amb els quals podràs destacar, i tots, per menys de 10 euros: llargs, quadrats, amb perles, etc.

 

 

Una altra de les tendències estrella d’aquest 2019 són els complements per al cabell com les diademes, els clips i les gomes de cabell de vellut.

 

Els clips de cabell tipus joia de Primark, amb brillants i perles, estan arrasant, ja que si els combines sense por en diferents dimensions per tot el teu cabell, et pot quedar un estilisme fabulós i elegant; els pots comprar a Primark per 3, 4 o 5 euros. Ara bé, si vols aconseguir un estilisme més discret, també pots apostar per una diadema de vellut amb joies encastades com va fer recentment Kate Middleton.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Everyone: just wear something simple Me: Prices from £3/€4/$5 #Primark #accessories

Una publicación compartida de Primark (@primark) el

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sheer goodness Shirt £15/€17 (Available in: ??????????????????????) #Primark #fashion

Una publicación compartida de Primark (@primark) el

 

També et pot interessar…

 

 
Sobre l'Autor

Anna Luque

Anna Luque Solé és llicenciada en Periodisme a la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, especialitzada en Comunicació de Moda amb un màster cursat a la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Actualment és la responsable de les informacions Moda i Consum del Grup Catalunya Diari. Ha realitzat pràctiques en una de les més importants agències de comunicació d'Espanya. El meu Linkedin  

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.