Sense Categoria

La coach lleidatana que ofereix una xerrada sobre els ‘millenials’

Avatar
  • febrer 6, 2020
  • 3 min read
La coach lleidatana que ofereix una xerrada sobre els ‘millenials’

L'economista i 'coach' lleidatana, Laura Ravés, oferirà el pròxim divendres 14 de febrer a les 10.00 hores una xerrada a la Universitat d'Igualada en el context de la 4a edició de la 'Mobile Week', una iniciativa que forma part del 'Mobile World Congress'. 

 

Ravés, originària d'Alcanó (Segrià), farà una anàlisi del perfil laboral dels joves 'millennials' i de la 'Generació Z' amb la conferència 'Noves generacions que desafien les formes de treball conegudes', que tindrà lloc al Campus Universitari de la Universitat de Lleida (UdL) a Igualada.

 

Ravés parlarà dels 'millennials', els joves nascuts entre 1981 i 1997, que ja són al mercat de treball i que d'aquí a cinc anys representaran el 75% dels perfils laborals, així com de la 'Generació Z', que va néixer a partir de l'any 1998.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Evitar la fuga de talent, l'assignatura pendent de les empreses

Durant la xerrada, Laura Ravés oferirà algunes pistes de com evitar la fuga de talent de la generació 'millennial', considerada la generació més preparada de la història i que han entrat al mercat laboral d'una forma disruptiva. L'especialista creu que «evitar-la és una de les assignatures pendent de les empreses, que han d'aportar una proposta de valor, potenciant la seva cultura, apostant per comunicar i fent-se atractives pels seus treballadors, igual que fins ara ho han sigut pels seus clients».

 

Sobre la 'Mobile Week'

La quarta edició de la 'Mobile Week', que se celebra en el marc del 'Mobile Week Congress', debatrà sobre aspectes com la ciberseguretat, la intel·ligència artificial i la mobilitat entre el 6 de febrer i l'1 de març a 16 ciutats catalanes, entre elles Igualada. Enguany, per primera vegada, l'esdeveniment s'ha obert a localitats com Begues, Mataró, Sabadell, Sant Feliu de Llobregat, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, Olot, Mollerussa i ciutats de l'Alt Pirineu. En total, els organitzadors preveuen que unes 18.000 persones participin de les prop de 300 activitats programades.

 

Sobre Laura Ravés

Originària d'Alcanó, Laura Ravés és economista i coach i fundadora del mètode HiHapiness, que promou l'empresa conscient. La seva missió rau a proporcionar coneixements i eines de gestió a les empreses per aconseguir entorns de treball més productius i feliços.

  

Ha viscut a Tarragona, Barcelona i a diversos països europeus, com Itàlia, França i Bèlgica. 

 

Ravés parla francès, anglès i italià. Col·labora com a 'speaker' a la xarxa social professional Linkedin, on es troba molt vinculada. Entre els serveis que ofereix, destaquen la gestió del talent, el 'coaching', el 'mentoring' i les estratègies d''employer branding', basades en la fidelització dels treballadors.

 

També et poden interessar…

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *