El Club Tennis Lleida es classifica per a la fase d’ascens a la màxima categoria

L’equip absolut masculí del Tennis Lleida es va classificar per a la Fase d’Ascens a la Primera del Campionat d’Espanya, en la qual quatre equips es jugaran el poder accedir a la màxima categoria estatal els dies 15 i 16 d’octubre. El conjunt lleidatà va estar format per Ivan Solans, Albert Módol, Pablo Irigaray, Dani Martínez, Álvaro Barranco i Néstor Giribet.

 

La classificació per aquesta fase d’ascens va arribar aquest passat cap de setmana a la fase de grups disputada a Pamplona, on el CT Lleida va oferir un gran rendiment. Així, a les semifinals de dissabte, l’equip lleidatà va eliminar el segon favorit de la categoria, el CT Girona, en derrotar-lo per 4-3 després de capgirar l’eliminatòria en guanyar els dos partits de dobles.

20

Amb la permanència ja assegurada, el diumenge va arribar el duel contra el CT Pamplona, amb la dificultat afegida que era l’equip amfitrió. Aquest fet no va ser impediment perquè el Tennis Lleida s’imposés per 4-1, amb la qual cosa aconseguia l’accés a la fase d’ascens, en què lluitarà amb els altres tres campions de la fase de grups.