El Club Bàsquet Pardinyes ja és equip d’EBA

El Club Bàsquet Pardinyes ja és equip d’EBA| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

El Club Bàsquet Pardinyes ja és equip d’EBA. L’equip ha aconseguit aquest dissabte l’ascens a la categoria nacional després de guanyar el Salt, per 78 a 60, i després de la renúncia de dos equips de la lliga EBA.

  

Aquest equip és l’únic de la demarcació lleidatana que ha ascendit esportivament des de la categoria sènior territorial fins a la lliga EBA en només set anys. És a dir, fa set anys era equip provincial i ha acumulat sis ascensos fins arribar a la categoria nacional.

  

 

  

A més, el CB Pardinyes ha quedat classificat el primer del grup a Copa Catalunya, la màxima categoria en l’àmbit català. El club, que inicialment s’havia proposat la permanència, ha fet una gran temporada, consolidant un bon equip. L’ascens de categoria només l’aconsegueixen dos equips de Copa Catalunya, però la renúncia de dos equips de l’EBA fa que siguin els quatre primers classificats els que pugin. Per tant, encara que l’equip passi ara a les semifinals, si no canvia res, té una plaça assegurada. Serà el primer equip lleidatà que militarà a l’EBA, al marge de l’Oli Baró de Maials, ara Força Lleida (abans Lleida Bàsquet i Caprabo Lleida).

  

 

  

L'equip ha rebut aquest dissabte el suport de la seva afició am un pavelló municipal de Pardinyes ple, que s'ha bolcat amb els jugadors i ha celebrat amb ells l'ascens. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha felicitat el president del club, Jordi Mauri, així com també els jugadors i el cos tècnic, amb Jorge Serna al capdavant, per aquest ascens que referma la trajectòria extraordinària del Pardinyes.