Sense Categoria

Una clínica veterinària aconsegueix el primer distintiu ’Cat Friendly’ a Lleida

Avatar
  • març 3, 2020
  • 2 min read

L’Arca Clínica, primera veterinària de la província de Lleida ’Cat Friendly’ | LleidaDiari.cat

El centre veterinari l'Arca Clínica de Lleida ha estat reconegut aquest febrer amb el distintiu 'Cat Friendly', atorgat per la International Society of Feline Medicine (ISFM). Es tracta de la primera veterinària de la demarcació que rep aquesta distinció. Les veterinàries acreditades més pròximes es troben a Osca i a Tarragona.

 

'Cat Friendly Clinics' és un programa a escala mundial desenvolupat per la ISFM, la divisió veterinària de l'organització benèfica defensora dels gats International Cat Care. Aquest projecte està dissenyat per crear un ambient més acollidor per als felins dins de la clínica veterinària.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Un espai exclusiu per a gats

Per acreditar-se com a veterinària 'Cat Friendly', l'Arca Clínica, situada al carrer Baró de Maials 32, a Pardinyes, ha ampliat les seves instal·lacions per a crear un espai exclusiu per a gats. Segons el veterinari i propietari de la clínica, Javier Casas, l'objectiu és que «l'experiència d'anar al veterinari no sigui estressant ni per a l'animal ni per al propietari». A més d'un equip especialitzat en gats, a les instal·lacions de l'Arca Felina, les mascotes disposen d'un accés separat, una sala d'espera exclusiva, consulta felina i hospitalització separada i aïllada dels gossos.

 

Posen en marxa a Lleida un projecte per controlar les colònies de gats

La Comissió municipal d'Habitatge i Transició Energètica de la Paeria, presidida pel tercer tinent d'alcalde, Sergi Talamonte, ha informat del projecte CER (Captura, Esterilització i Retorn) per a la millora de la gestió de les colònies de gats a la ciutat de Lleida.

 

El projecte consisteix en la contractació d'un servei extern dut a terme per associacions animalistes i voluntaris per tal de crear un cens de les colònies felines de Lleida i posar en marxa posteriorment una prova pilot per estabilitzar les colònies existents i millorar la qualitat de vida dels animals que viuen a la via pública.

 

També et poden interessar…

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *