Clara Peya en concert a l’Espai Orfeó, dins la programació de Curtcircuit

Clara Peya en concert a l’Espai Orfeó, dins la programació de Curtcircuit, l’artista presentarà el projecte ‘Piano solo’, en directe el 18 de març a les 21:00 h. Aquest concert forma part de la programació de Curtcircuit, impulsada per l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC), i està coproduït per la Fundació Orfeó Lleidatà.

Clara Peya és considerada una de les creadores més originals i úniques que han aparegut en els darrers temps en l’escena musical del nostre país. Avantguardista i transgressora, musicalment Peya és inclassificable: bascula entre el jazz, el pop i l’electrònica, mantenint sempre com a centre de gravetat el piano. En el projecte ‘Piano solo & electrònica’, fa un recorregut per la seva discografia adaptant temes publicats i descobrint-ne també d’inèdits. La trobarem el 18 de març a l’Espai Orfeó de Lleida, de la mà de Curtcircuit, sola davant del piano, jugant amb les tecles i combinant passatges instrumentals d’un pianisme magnètic amb sintetitzadors i bases electròniques que generen aquesta atmosfera única de la pianista on cada petit detall és tant intens com imprescindible.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Suport i col·laboradors

Aquesta actuació compta amb el suport d’Estrella Damm, Fundació SGAE, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Lleida i l’Institut d’Estudis Ilerdencs. Per entrades i més informació cal consultar la pàgina web www.orfeolleidata.cat