Més concerts per aquest cap de setmana a l’Espai Orfeó

Dins la programació de Curtcircuit, impulsada per l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC), i coproduït per la Fundació Orfeó Lleidatà, tindrà lloc a l’Espai Orfeó, Clara Peya presentarà el projecte ‘Piano solo’ en directe aquest dissabte 18 de març a les 21.00 hores. 

Clara Peya és considerada una de les creadores més originals i úniques que han aparegut en els darrers temps en l’escena musical del nostre país. Avantguardista i transgressora, musicalment Peya és inclassificable: bascula entre el jazz, el pop i l’electrònica, mantenint sempre com a centre de gravetat el piano.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

En el projecte ‘Piano solo & electrònica’, fa un recorregut per la seva discografia adaptant temes publicats i descobrint-ne també d’inèdits. La trobarem el 18 de març a l’Espai Orfeó de Lleida, de la mà de Curtcircuit, sola davant del piano, jugant amb les tecles i combinant passatges instrumentals d’un pianisme magnètic amb sintetitzadors i bases electròniques que generen aquesta atmosfera única de la pianista on cada petit detall és tant intens com imprescindible.

 

Aquesta actuació compta amb el suport d’Estrella Damm, Fundació SGAE, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Lleida i l’Institut d’Estudis Ilerdencs.