Ciutadans obre un expedient d’expulsió a la portaveu de l’Ajuntament de Lleida

El Comitè de Garanties de Ciutadans obre un expedient d'expulsió a la portaveu del partit a l'Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes, per la pèrdua de confiança en ella a conseqüència de la seva gestió al capdavant del càrrec de portaveu.

 

Acció Institucional de Cs va sol·licitar un canvi de portaveu del grup taronja perquè passés de Ribes a la regidora María Burrel, després de les reiterades peticions de militants i companys de Lleida que criticaven la falta d'implicació en el projecte de Ribes, la seva falta de compromís i lleialtat als companys i les seves reiterades faltes de respecte.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Ciutadans obre un expedient d’expulsió a la portaveu de l’Ajuntament de Lleida

Ciutadans obre un expedient d'expulsió a la portaveu de l'Ajuntament de Lleida | LleidaDiari.cat

 

Actuar amb perfecta honradesa i probitat de conducta

El partit lamenta que Ribes no hagi seguit el que marquen els estatuts interns de la formació i recorda que els representants institucionals de Cs signen una carta ètica en la qual, entre altres coses, coneixen, accepten i es comprometen a complir amb les disposicions estatutàries del partit a fi de complir amb l'ideari de Ciutadans.

 

També demanen respectar la presa de decisions dels òrgans competents i actuar amb perfecta honradesa i probitat de conducta, vetllant sempre per l'interès general i el servei als ciutadans.