CiU urgeix a Ros a informar sobre la declaració de tècnics de la Paeria davant Fiscalia Anticorrupció

CiU urgeix a Ros a informar sobre la declaració de tècnics de la Paeria davant Fiscalia Anticorrupció| Redacció – Fotografia: Miki de Santiago (Arxiu)

 

El Grup Municipal de CiU a l’Ajuntament de Lleida ha instat aquest dimarts el paer en cap, Àngel Ros, a informar els grups de l’oposició amb caràcter urgent sobre la declaració de tècnics de l’Ajuntament de Lleida davant Fiscalia Anticorrupció.

En aquest sentit, el Grup Municipal lamenta que tant l’oposició com la ciutadania s’hagin d’assabentar a través d’una entrevista en un mitjà de comunicació que Fiscalia Anticorrupció ha citat a declarar diferents tècnics municipals amb motiu de la investigació endegada arran de les denúncies de l’exprimera tinent d’alcalde, Marta CampsAixí, la formació convergent exigeix al paer en cap que deixi de donar una imatge de normalitat en relació a aquest tema i aclareixi els detalls de la investigació de Fiscalia Anticorrupció.
 
D’altra banda, des del Grup de CiU recorden que l’alcalde de Lleida segueix sense fer pública, tal i com es va comprometre en el ple de l’abril, la informació addicional requerida per Fiscalia Anticorrupció en relació als desplaçaments fora de Lleida i les dietes de l’equip de govern fora de la ciutat, després que des de la Paeria s’haguessin lliurat, en un primer moment, les factures sol·licitades. La Fiscalia també va demanar més dades en relació a la pròrroga de la concessió de la discoteca Larida.
 
El Grup Municipal de CiU a la Paeria porta molt temps preguntant a Ros els detalls de la investigació endegada Fiscalia Anticorrupció i reclamant que es faci pública la documentació requerida per aquests ens, sense que s’hagi donat a conèixer res encara. La formació convergent lamenta l’opacitat continuada sobre aquest tema i la reiterada voluntat de l’alcalde d’amagar les coses a la ciutadania. Per això, apel·la a la necessitat d’assentar el nou mandat sobre la base de la transparència per garantir una Paeria amb les parets de vidre.