CiU exigeix més vigilància de les concessions municipals per evitar accidents

CiU exigeix més vigilància de les concessions municipals per evitar accidents| Redacció – Fotografia: Facebook River Lleida

 

El Grup Municipal de CiU a la Paeria ha exigit un seguiment més acurat de les concessions administratives de la ciutat per evitar accidents, com en el cas del xalet modernista dels Camps Elisis on ara mateix s’allotja una discoteca i en la qual s’ha utilitzat una terrassa indegudament, segons ha admès l’equip de govern.

La portaveu de CiU a l’Ajuntament de Lleida, Bea Obis, ha assegurat que “amb un bon seguiment es podrien evitar situacions com la del River. En tot cas, és l’administració qui ha de vetllar pel bon compliment de les concessions. La responsabilitat és de la concessionària, però la Paeria ha de fer una acció preventiva en aquells espais municipals que licitem amb concessió administrativa”.
 
Obis ha anunciat que el Grup de CiU demanarà explicacions en la pròxima Comissió Municipal d’Urbanisme sobre el seguiment de les concessions administratives que fa l’Ajuntament, ja sigui d’espais o activitats de titularitat municipal.