Sense Categoria

CiU denúncia que l’equip de govern no els mostra la relació de factures, dietes i despeses

LleidaDiari
  • juliol 22, 2015
  • 2 min read
CiU denúncia que l’equip de govern no els mostra la relació de factures, dietes i despeses

CiU denúncia que l’equip de govern no els mostra la relació de factures, dietes i despeses| Redacció – Fotografia: CiU Lleida

 

El Grup Municipal de CiU a la Paeria ha denunciat aquest dimarts l'incompliment del cartipàs per part de l'equip de govern, al no posar a disposició dels regidors les relacions de factures aprovades, dietes o qualsevol altra despesa assumida per l'Ajuntament de Lleida o òrgan municipal que en depengui.

Els convergents asseguren que tampoc s'ha facilitat als grups un llistat amb operacions superiors a 3.000 euros i les d'import inferior, el quals un cop analitzat el llistat, podran demanar tota la documentació que facin referència a les operacions que considerin.
 
Així mateix, no s'ha informat dels diferents contenciosos administratius o plets en què l'Ajuntament de Lleida en sigui o n'hagi de ser part i la evolució dels mateixos, com és obligació mensual.
 
L'equip de govern municipal tampoc ha rendit comptes de la relació d'hores extres autoritzades i/o satisfetes als treballadors de la Paeria, així com les indemnitzacions o dietes que també s'hagin autoritzat i/o percebut per part d'aquests.
 
Des de CiU asseguren que aquesta informació s'ha de facilitar amb caràcter mensual en la comissió informativa de gestió dels recursos, la seguretat pública i l'organització municipal, tal i com indica el cartipàs.
 
Per tot plegat, el Grup Municipal presentarà una queixa al secretari general per l' incompliment d'un acord de ple i pel fet que les propostes de resolució passin a ser precs o mocions a ple.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *