Cinemón 2024 posa el focus en la salut al món

L’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Cooperació, ja està treballant en la preparació de la 18a edició de Cinemón, que tindrà lloc els propers divendres 7 i dissabte 8 de juny. Aquest any, Cinemón, conegut per promoure la igualtat de drets a través del cinema solidari i reivindicatiu durant les nits d’estiu, centrarà la seva atenció en la temàtica de la salut a nivell mundial. 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El projecte Cinemón busca contribuir a la construcció d’una societat més justa mitjançant la cultura, incloent-hi cinema, teatre, dansa i altres activitats. L’objectiu és proporcionar informació concreta i motivar a la reflexió crítica, utilitzant imatges i emocions per despertar l’interès del públic.

Per a l’edició de 2024, es comptarà amb la participació de 9 entitats de la ciutat que estan vinculades a temes de salut global, inclosos ONGD, fundacions i associacions locals. A través d’aquesta col·laboració, es configurarà el programa de la 18a edició de Cinemón, oferint una varietat d’activitats i projeccions relacionades amb la temàtica de la salut a escala mundial.