Sense Categoria

Cinc nois agredeixen «brutalment» un senegalès a Lleida amb motius racistes

LleidaDiari
  • juny 11, 2021
  • 2 min read
Cinc nois agredeixen «brutalment» un senegalès a Lleida amb motius racistes

Cinc nois haurien agredit de forma brutal i per motius racistes i xenòfobs un veí de Lleida d'origen senegalès de 47 anys.

 

Els fets han estat desvetllats per l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, durant el Ple d'estat de la ciutat aquest divendres i haurien tingut lloc a principis de la setmana passada.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Segons Pueyo, la víctima va ser abordada per una persona al barri de Cappont i li va preguntar si volia treballar; en dir-li que si, el va fer entrar en un espai i allà va ser conduït en una sala on hi havia els cinc nois que l'haurien agredit «brutalment» fins que va arribar la Guàrdia Urbana

Cinc nois agredeixen «brutalment» un senegalès a Lleida amb motius racistes

Cinc nois agredeixen «brutalment» un senegalès a Lleida amb motius racistes | LleidaDiari.cat

 

Pueyo ha demanat un «anàlisi profund» del cas

Pueyo ha demanat un «anàlisi profund» del cas a la Urbana i també als Mossos d'Esquadra.
Així mateix, ha dit que Lleida és una ciutat «pacífica i convivencial» i que una agressió física d'aquesta magnitud i dimensió és «absolutament inacceptable».

 

Per aquest motiu, ha afegit que la Paeria farà tot el possible perquè no es repeteixi un cas així. La denúncia l'ha fet arribar CCOO a la Paeria.

 

Altres agressions recents a Lleida

Aquesta no és la primera ni la única agressió en les darreres setmanes a Lleida. De fet, a finals del passat mes de maig una patrulla de la Guàrdia Urbana va ser comissionada al carrer Pallars de Lleida arran de l'avís d'una baralla.

 

En arribar els agents al lloc, van trobar-se que tres nois estaven agredint un home, moment en què un dels agressors va fugir del lloc corrent.

 

L'home, de 52 anys, presentava un tall sagnant al front i diverses ferides en braços i mans. Segons la víctima, mentre estava en l'entrada d'un immoble esperant un amic van aparèixer els tres nois, els quals no coneixia de res.

 

Va ser llavors quan un d'ells va treure un ganivet de grans dimensions i va intentar clavar-li, es va poder defensar, però va patir lesions en braços i mans.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *