Sense Categoria

Cinc lleidatans disputaran el XV Trofeu Albert Costa

LleidaDiari
  • març 24, 2015
  • 2 min read
Cinc lleidatans disputaran el XV Trofeu Albert Costa

Cinc lleidatans disputaran el XV Trofeu Albert Costa| Redacció – Fotografia: Club Tennis Urgell

 

Cinc lleidatans disputaran la XVa edició del Trofeu Albert Costa i la XXVIa del Torneig de Setmana Santa al Club Tennis Urgell, competició que es jugarà del dissabte 28 de març al dimecres 1 d’abril i serà d’entrada gratuïta per a tots els amants d’aquest esport.

Raúl Galiano, Víctor Sánchez i Gemma Lladonosa seran els jugadors per part del club amfitrió, el CT Urgell; Clàudia Borbón ho farà per part del CN Lleida i Núria Pérez com a representant del CT Lleida.
 
Com cada any, els millors jugadors sub-13 d’Espanya es jugaran un torneig que pot ser considerat com el Campionat d’Espanya de la categoria. Els 48 jugadors es repartiran en dos quadres de competició, 24 en el masculí i 24 més en el femení, que lluitaran per tal d’arribar a les finals, que es disputaran de forma simultània el pròxim 1 d’abril a partir de les 10.00 hores.
 
Hi haurà representació de les federacions Catalana, Andalusa, Aragonesa, Balear, Murciana, Madrilenya, Castellano lleonesa, Castellano Manxega, Canària, Navarra, Gallega, Valenciana i Riojana.
 
En el quadre masculí, el cap de sèrie número 1 serà l’andalús Pablo Llamas, actual campió d’Espanya i sotscampió del Màsters Nike Junior Tour 2014.  Pel que fa al quadre femení, la balear Dami Edibson arriba com a número 1 donat que es tracta de la sotscampiona d’Espanya i sotscampiona del Màsters Nike Tour i està situada en lloc 584 del rànquing espanyol absolut. Una de les seves rivals més directes ha de ser, en principi, la madrilenya Ángela Juárez, 429 del rànquing espanyol absolut. 
 
La XVa edició del Trofeu Albert Costa i la XXVIa del Torneig de Setmana Santa s'ha presentat aquest dimarts. A l'acte, celebrat a la Diputació de Lleida, han assistit el president del CT Urgell, Ramon Mestres; el director del torneig, Carlos Coll; l’ex jugador Albert Costa; el cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació de Lleida, Antoni Fo; el regidor d’esports de la Paeria, Txema Alonso, i el representant territorial de l’esport a Lleida, Joan Segura.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *