El cicle Vesprades enceta la segona part de l’edició a Guissona

El cicle ‘Vesprades. Música als ateneus‘, organitzat per la Delegació Territorial Terres de Ponent de la Federació d’Ateneus de Catalunya, conjuntament amb la Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran, reprèn la segona part de l’edició 2023. En aquesta segona part hi participen 10 ateneus i compta amb un total de 10 concerts on participen 8 artistes emergents lleidatans: Itsasgorak, Abril, Lauzeta, Neptú, Joan Blau, Xènia Páez, Bru i Entre Mares.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Aquest diumenge 8 d’octubre, l’artista Xènia Páez García, cantant de pop, rock i gènere urbà, actuarà a l’Ateneu de Guissona a les 19h. Páez va començar la seva carrera musical fent covers de cançons conegudes i es va començar a interessar de petita a aprendre a tocar instruments de forma autodidacta, entre ells el piano, l’ukelele, la bateria o la guitarra. El juny de 2020 va treure la seva primera cançó anomenada sense vida‘, on vol transmetre com va viure l’assetjament que va patir a l’escola.

A principis de 2022 es va presentar al càsting ‘Objectiu Paki’, retransmès per Radio Televisió de Cardedeu, i la Xarxa de TV de Catalunya, i a partir d’aquest moment se li van obrir moltes portes i es va donar a conèixer a tot Catalunya i rodalies. Aquell estiu va fer fins a 4 concerts per setmana arreu de tota la província. Entre els seus èxits més destacats trobem la participació en diversos concursos de televisió i càstings, on es va iniciar en programes com ‘Pequeños Gigantes’ i ‘La Voz Kids’, a més de ‘talent shows‘ com ‘Pallol Show’, on va obtenir el primer lloc l’NY 2021 i a ‘Mur Fònic’ de Penelles el 2020. La cantant forma part actualment del conjunt ‘1714 Band’, on exerceix el rol de cantant.

Els altres concerts del cicle es celebraran a Maials, el 15 d’octubre, amb l’actuació de Lauzeta, el 21 d’octubre a La Granadella, amb l’actuació de Xènia Páez, el 22 d’octubre a La Fuliola, amb l’actuació d’Abril, el 31 d’octubre a Tremp, amb l’actuació d’Entre Mares, el 4 de novembre a l’Espluga Calva, amb la representació de Bru, el 9 de novembre a Lleida, amb el concert de Neptú, i, finalment, el 2 de desembre finalitza el cicle musical amb l’actuació de Joan Blau a Ivars d’Urgell.

Consulta el següent enllaç per a veure la programació completa i reservar les teves entrades.