El Cicle de teatre de Cervera programa 7 espectacles d’alt nivell

El 25è Cicle ‘Apassiona’t’, la programació d’arts escèniques i música que organitza la Regidoria de Cultura de la Paeria de Cervera, oferirà set espectacles entre el setembre del 2022 i el maig del 2023. El Cicle presenta propostes de diferents gèneres i per a tots els públics. Com en l’anterior edició, incorpora un espectacle musical, que serà “Les dones de la meva vida” amb Elena Gadel i Marta Robles. Enguany, com a novetat, preveu un espectacle de dansa, amb la reconeguda coreògrafa Sol Picó.

La programació també inclou l’exitosa versió de ‘Terra Baixa’, ‘El Llop’, dirigida per Àngel Llàcer i Enric Cambray; la commovedora ‘Nua’ (Radiografia d’un trastorn), d’Anna Perelló i Andrea Ros; l’exitós drama ‘L’oreneta’, protagonitzat per Emma Vilarasau i Dafnis Balduz; l’espectacle còmic ‘Per fi sol’, amb Carles Sans (El Tricicle); i la comèdia humana ‘La pell fina’, de Yago Alonso i Carme Marfà.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Segons la regidora de Cultura, Mercè Carulla, «en la 25a edició volem fer un passeig per aquesta transversalitat interpretativa, amb diferents gèneres i per a tots els públics». Destaca que «Cervera compleix 25 anys de programació estable de teatre, que ha con-tribuït a dinamitzar la cultura local i comarcal».

Venda d’abonaments

El preu de l’abonament de tota la temporada és de 100 euros per 6 funcions (la primera obra, ‘El Llop – Terra Baixa’, està exclosa de l’abonament). La venda es durà a terme a partir del dimecres 21 de setembre a través de www.cervera.cat.

Venda de localitats

La compra d’entrades anticipades de tots els espectacles es pot fer per Internet als webs www.cervera.cat o www.granteatrecervera.cat.
També es podran comprar a les taquilles del Gran Teatre de la Passió a partir de dues hores abans de l’inici de l’espectacle.
Per incentivar l’assistència de tots els col·lectius, es podran gaudir de diferents descomptes com els que s’apliquen a grups de més de 15 persones, joves de menys de 18 anys, persones en situació d’atur, famílies nombroses o monoparentals, Carnet Jove, TresC, persones amb discapacitat i de més de 65 anys. La temporada teatral 2022-2023 comença el diumenge 25 de setembre, amb la representació de “Terra Baixa”, a les 20 hores, al Gran Teatre de la Passió.