El cerverí amb la millor nota de les PAU vol estudiar física i matemàtiques

Millors notes selectivitat

L'Eduard Garrabou (de blau) i l'Arnau Noguera (de blanc), amb el director de l'institut Antoni Torroja de Cervera, Ramon Pollina | LleidaDiari.cat

 

Dos dels alumnes que han aconseguit les millors notes en les proves d'accés a la universitat estudien a l'institut Antoni Torroja de Cervera. «No m'ho esperava», han reconegut tots dos. L'Eduard Garrabou ha aconseguit amb un 9,9 la millor nota de Catalunya. Vol estudiar Física i Matemàtiques, tot i que no sap encara a què es vol dedicar professionalment.

 

Tampoc ho té clar l'Arnau Noguera, que amb un 9,8 ha quedat empatat amb tres alumnes catalans més en la segona posició. Sí que té clar que vol estudiar Genètica a la UAB. El director d'aquest institut de la capital de la Segarra, Ramon Pollina, ha reconegut que en part s'ho esperaven perquè són dos alumnes que són capaços de mantenir el nivell fins i tot en condicions extremes com els exàmens de la selectivitat.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

No s'esperaven treure tant bona nota

L'institut Antoni Torroja de Cervera ha estat aquest dimecres de celebració. Fins al centre s'han acostat els dos alumnes que han tret les millors notes de la selectivitat a Catalunya, familiars, professors i el director de l'institut, que han felicitat els dos nois pels bons resultats.

 

Tot i que els joves han assegurat que s'esperaven treure una bona nota «però no tant», els responsables del centre han assegurat fora de càmeres que s'esperaven sortir als mitjans aquest any. «Estic bastant sorprès», ha assegurat l'Eduard, que s'ha assabentat de la nota perquè la seva professora de matemàtiques li ha enviat un missatge informant-lo que havia tret la millor nota de Catalunya.

 

El director de l'institut, Ramon Pollina, ha explicat que tant l'Eduard com l'Arnau són dos alumnes excel·lents que demostren «el fet contrari que creu la societat». «Desmenteixen el mite que diu que els alumnes bons són de ciències». No només son bons en ciències, explica, ja que han guanyat premis de literatura i prosa. «Tenen molt clar que el coneixement és global», destaca.

L'Eduard Garrabou de l'institut Antoni Torroja de Cervera

L'Eduard Garrabou de l'institut Antoni Torroja de Cervera | LleidaDiari.cat

 

 

També et poden interessar…