Sense Categoria

Cervera rendeix homenatge al pilot Marc Márquez

LleidaDiari
  • maig 24, 2012
  • 2 min read
Cervera rendeix homenatge al pilot Marc Márquez

Cervera rendeix homenatge al pilot Marc Márquez| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Cervera

 

El pilot de motociclisme Marc Márquez ha estat avui el protagonista de l’acte d’inauguració de l’exposició ’93 Marc Márquez’, que la ciutat de Cervera dedica a la seva trajectòria. La presentació ha anat a càrrec del paer en cap de Cervera, Ramon Royes; la directora dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida, Carme Vidal; i la directora del Museu Comarcal de Cervera, Carme Bergés.

L’espai expositiu està situat al Museu Comarcal de Cervera, al número 15 del carrer Major, al nucli antic de la ciutat. Es tracta d’una exposició temporal de llarga durada, que estarà establerta al Museu un període mínim d’un any. Ocupa 120 metres quadrats i ha tingut un cost de 30.000 euros, que la Paeria finança amb el suport del Pla de barris.

Està dividida en tres àmbits: l'espai box, on s’exposa el treball d’equip, la preparació de la competició i de la moto i el màxim moment de concentració previ a l’inici de la carrera; l'espai circuit, que serveix a partir del circuit de Montmeló per anar seguint la trajectòria del jove pilot (inicis, debut a la velocitat, pilot de 125 cc campió del món i pilot de Moto2); i veu pròpia, un espai més personal on es mostra el Marc, la seva ciutat, Cervera, i la seva gent.

 
Les persones interessades en visitar l'exposició poden fer-ho de dimarts a dissabte de 10.30 a 14.00 hores i de 17.00 a 19.00 hores; i els diumenges de 10.30 a 14.00 hores. Els dilluns està tancada. El preu de l'entrada és de 3 euros.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *