Comarques

Cervera presenta el Punt de Voluntariat Local

És un servei que ha posat en marxa la Paeria per acostar-se a les entitats i la ciutadania

Marta Romera
  • febrer 6, 2023
  • 2 min read
Cervera presenta el Punt de Voluntariat Local

El paer en cap i regidor de Ciutadania, Acció Social i Salut, Joan Santacana, va conduir la jornada de presentació d’aquesta nova iniciativa, en un acte obert a la participació ciutadana que va tenir lloc el dimarts 31 de gener a la Sala d’actes Francesc Buireu. El Punt de Voluntariat Cervera – la Segarra és un servei que ha posat en marxa la Paeria amb l’objectiu de fer un pas més per acostar-se a les entitats i la ciutadania. És fruit del treball conjunt amb la Taula Sociosanitària de Cervera per donar resposta a les necessitats de les entitats del municipi.

Les entitats interessades han emplenat un formulari en el qual expliquen la seva activitat i els projectes de futur, així com les accions de voluntariat que promouen. El recull s’edita en una guia, dins de la web del Punt de Voluntariat (https://voluntariat.cervera.cat), que es posarà a disposició de la ciutadania.

 

Les persones que vulguin ser voluntàries es podran inscriure a la web i mitjançant l’aplicació mòbil del Punt de Voluntariat rebran informació de les accions participatives ofertes per les diferents entitats. Aquesta nova iniciativa municipal està inclosa en el Contracte Programa 2022-2025 entre el Consell Comarcal de la Segarra i el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’un servei és gestionat directament per la Paeria.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Segons el paer en cap i regidor de Ciutadania, Acció Social i Salut, Joan Santacana, «pretenem fomentar la sensibilització i la promoció del voluntariat en el conjunt de la ciutadania i, al mateix temps, oferir suport a les entitats per fomentar el treball en xarxa». El Punt de Voluntariat Cervera – la Segarra disposa de logotip i de web -i aviat aplicació mòbil- propis, els quals han estan dissenyats pels joves cerverins Roger Farré i Marc Celeiro, respectivament. El web https://voluntariat.cervera.cat incorpora models de documents i informació adreçada tant a les entitats com a les persones interessades a fer qualsevol mena de voluntariat a la ciutat.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *