Cervera arrenca una nova edició de la Festa Major

La Festa Major de Cervera es celebra enguany del 22 al 25 de setembre. L’organització ofereix una variada programació lúdica per a tots els públics, amb la presència de 30 activitats en diversos espais de la ciutat. Els actes comencen divendres 22 a les 20 hores amb el Pregó a càrrec de la periodista cerverina Dolors Elías Fusté, responsable del Departament de Comunicació de TVE a Catalunya. El discurs inicial es farà des del balcó de la Paeria i finalitzarà amb el toc general de Festa Major, a càrrec dels Campaners de Cervera.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La cultura popular i tradicional tornarà a ser la gran protagonista als carrers de Cervera, amb la 41 Trobada de gegants, la carretillada extraordinària del Ball de Diables de Cervera Carranquers, les matinades dels grallers, els tocs de campanes, l’anada a ofici, el 62è Concurs de colles sardanistes, la cercavila del seguici festiu i mostra de balls, la Diada castellera amb els Margeners de Guissona i els Castellers de Sabadell i els Malfargats de Pallars, entre d’altres.

La programació presenta com a novetats una audició de sardanes, amb la Cobla Principal de la Bisbal, després del pregó, i un recital d’havaneres, amb Cavall Bernat, durant el diumenge. Els dos actes es celebraran a la plaça Major. El dilluns 25, el conjunt d’activitats conclouen amb el concert i el ball de fi de festa a càrrec de la prestigiosa orquestra Costa Brava.

Consulta tota la programació dels actes i activitats a aquest enllaç.