Sense Categoria

Cervera organitza la 1a Fira de Playmobil

LleidaDiari
  • desembre 1, 2021
  • 2 min read
Cervera organitza la 1a Fira de Playmobil

La Regidoria de Promoció Econòmica de la Paeria de Cervera promou, els dies 4 i 5 de desembre, Playmobil Experience Tour, una mostra de diorames i venda de figures i complements de la marca Playmobil, a l'edifici històric de la Farinera del Sindicat.

 

Aquesta iniciativa és la primera vegada que s'organitza a Cervera, que esdevindrà durant el cap de setmana un punt de trobada de col·leccionistes i amants d'aquestes famoses figures. A l'interior de l'edifici del Sindicat es podrà visitar l'exposició de diorames i comprar productes a les botigues especialitzades, una oferta que es complementarà a l'exterior amb inflables per als infants i parades amb menjar i begudes.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Segons el regidor de Promoció Econòmica, Ramon Augé, «l'esdeveniment s'organitza per dinamitzar el municipi amb una nova Fira, que esperem que porti més visitants a la ciutat durant el pont del desembre».

Cervera organitza la 1a Fira de Playmobil

Cervera organitza la 1a Fira de Playmobil | LleidaDiari.cat

 

La Fira de Playmobil es complementa amb l'organització del Mercat de Nadal

La Fira de Playmobil es complementa amb l'organització del Mercat de Nadal, que tindrà lloc a la plaça Major el matí del diumenge 5 de desembre. De les 11 a les 14 hores estaran obertes les parades amb productes nadalencs; a les 13 hores hi haurà una cantada de nadales amb la Coral Lacetània, i al llarg del matí també està prevista una gimcana organitzada per l'Associació de Comerciants i Professionals del Nucli Antic. El dissabte 11 de desembre tindrà lloc una altra edició del Mercat de Nadal, que aquesta vegada es muntarà al carrer Guinedilda.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *