Sense Categoria

Cervera obre la seva piscina d’estiu amb cita prèvia per als usuaris

Avatar
  • juny 18, 2020
  • 3 min read

Cervera obre les seves piscines d'estiu després de la pandèmia | LleidaDiari.cat

Cervera inaugurarà aquest pròxim divendres 19 de juny una nova temporada de les piscines d'estiu, que obriran cada dia d'11.00 a 20.00 hores, amb reserva prèvia per accedir-hi a causa de les mesures sanitàries d'obligat compliment per a aquest tipus d'instal·lacions.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Com fer la reserva per a poder accedir-hi

La reserva prèvia es pot fer de les següents maneres:

-Les persones sòcies del CEM Cervera (piscina coberta) ho podeu fer a través de l'aplicació o de la web www.cemcervera.cat.

-Si no sou socis/sòcies, podreu fer la reserva a través de la web www.cemcervera.cat o de manera presencial a la recepció de la piscina coberta.

 

 

L'accés a la instal·lació serà per franges horàries

L'accés a la instal·lació serà per una franja horària de matí (11.00 a 15.00 hores) o de tarda (16.00 a 20.00 hores), i respectant sempre les mesures de distanciament social i obligacions sanitàries de l'equipament. Les piscines estaran tancades de les 15.00 a les 16.00 hores per poder dur a terme les tasques de desinfecció.

 

La temporada comença el divendres 19 de juny i s'allargarà fins al diumenge 6 de setembre. Preus de les entrades:

-Infants de 0 a 4 anys: entrada gratuïta.

-Infants de 5 a 16 anys: 2 euros.

-Joves de 17 a 25 anys: 3,20 euros.

-Adults: 3,70 euros.

-Persones jubilades o pensionistes: 2,20 euros.

 

Les entrades només serveixen per a un torn diari. Es poden comprar a través de la web www.cemcervera.cat. L'obertura de les instal·lacions es fa adaptant-se a la nova situació, complint totes les mesures higièniques decretades per les autoritats competents per fer de la piscina un lloc segur per a les persones usuàries i per als treballadors.

 

Reobertura de la piscina coberta

D'altra banda, també es tornen a obrir les instal·lacions de la piscina coberta i es reprenen les activitats dirigides. Per accedir a les activitats i als espais d'ús lliure (piscina, pista de pàdel i sala de fitness) cal fer reserva prèvia a la web cemcervera.cat o a l'aplicatiu del CEM Cervera.

 

La reobertura de les instal·lacions es fa adaptant-se a la nova situació, complint totes les mesures higièniques decretades per les autoritats competents per fer del centre un lloc segur per a les persones usuàries i per als treballadors. S'han establert les següents directrius:

-Serà obligatori reservar per a realitzar qualsevol activitat dirigida, anar a la piscina, a la sala de fitness o a jugar pàdel. Es pot fer des de l'app o des de la web cemcervera.cat.

Desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic serà d'obligat compliment.

-Durant aquesta primera fase, els vestidors estaran oberts, però les dutxes estaran fora de servei.

-Cal mantenir la distància de seguretat, i si no es pot mantenir, serà obligatori l'ús de mascareta.

-S'ha de seguir en tot moment la normativa i les indicacions del personal.

    

La reobertura d'instal·lacions esportives de la piscina coberta, que ja es va dur a terme la setmana passada, és possible perquè Cervera va entrar, dilluns 8 de juny, a la fase 2 del desconfinament progressiu. Una de les mesures que preveu aquesta fase és la reobertura de piscines per a activitats esportives i recreatives, demanant cita prèvia i seguint les mesures establertes.

 

Imatge de la piscina coberta de Cervera

Cervera ja va obrir la setmana passada la piscina coberta | LleidaDiari.cat

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *