Cervera estrena la iniciativa ‘El Paer en cap t’escolta’ un espai dedicat als joves

El paer en cap de Cervera, Jan Pomés, inaugura la iniciativa ‘El paer en cap t’escolta’ amb una obertura especial a la participació activa dels infants i joves de la ciutat. A partir de l’11 de gener, els interessats podran reunir-se personalment amb Jan Pomés al seu despatx els dijous a la tarda, de 16.45 a 18.45 hores. La proposta està destinada a tots els infants i joves fins als 29 anys del municipi, brindant-los l’oportunitat de presentar directament al paer en cap les seves idees i propostes de millora per a la ciutat.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Segons les paraules del paer en cap, Jan Pomés, «amb aquesta nova iniciativa pretenem apropar-nos als joves, que són el futur del nostre municipi, i recollir les seves propostes, que moltes vegades sorprenen positivament i aporten uns punts de vista diferents». Aquest servei seguirà el mateix protocol que les visites d”El paer en cap t’escolta’, que són obertes a tota la ciutadania els divendres al matí. Les trobades tindran una durada màxima de 20 minuts, i es recomana sol·licitar cita a través del web www.cervera.cat.

La iniciativa ‘El paer en cap t’escolta’ es va posar en marxa al novembre com a nou canal de comunicació directa entre Jan Pomés i la ciutadania de Cervera. Cada divendres, entre les 9 i les 11 hores, s’atenen sis visites de veïns que presenten propostes variades. El paer en cap escolta, pren nota de suggeriments i demandes i les transmet al departament corresponent de la Paeria de Cervera.