Cervera espera 30.000 persones per celebrar la tornada a la normalitat de l’Aquelarre

La capital de la Segarra es prepara per viure l'Aquelarre que tindrà lloc del 26 al 28 d'agost. Després de l'anul·lació de la festa el 2020 a causa de la pandèmia i de fer una versió reduïda l'any passat, enguany es torna a la normalitat i l'organització preveu l'assistència d'unes 30.000 persones durant el cap de setmana. L'Aquelarre començarà divendres amb la Trobada de bèsties de foc.

 

El bestiari es plantarà a la plaça Universitat a les set de la tarda i a les onze començarà una cercavila. Dissabte hi haurà el plat fort de la festa amb l'Aquelarret i a la nit la gran festa del foc amb l'encesa de la Universitat i l'espectacle central a Cal Racó.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

A la plaça de Cal Racó tenen lloc els tres actes de la festa: l'arribada de la cercavila i el Ball de la Polla; la invocació i aparició del Mascle Cabró i Ball de Diables; i l'escorreguda del Mascle Cabró i Foqueral.

Imatge de l'Aquelarre

Cervera espera 30.000 persones per celebrar la tornada a la normalitat de l'Aquelarre | LleidaDiari.cat

 

La Fira del Gran Boc

Dissabte també s'obrirà la Fira del Gran Boc, que portarà parades, activitats i gastronomia a la zona de la Universitat. En l'apartat musical, hi haurà les actuacions PdKat, La Troupe, Tito Pontent, CatFolkin, The Pink Goats, Duo Versió Origional, PD Prawer, Dj Joe Lee i Dj Ivantet. A més, al Fossar, des de dissabte al migdia i fins diumenge a la matinada hi haurà l'espai Kymera Reggae, amb actuacions musicals i altres activitats. iumenge continuarà la Fira del Gran Boc durant tota la tarda.