Edició 2020

Cervera activa el Pla Inuncat en fase d’alerta pel desbordament del Sió

  • gener 23, 2020
  • 2 min read
Cervera activa el Pla Inuncat en fase d’alerta pel desbordament del Sió

La Paeria de Cervera ha activat el Pla Inuncat en fase d'alerta a causa de les afectacions causades pel riu Sió i per la important crescuda del cabal del riu Ondara al seu pas pel municipi. El riu Sió s'ha desbordat al seu pas pels pobles de Malgrat, Castellnou d'Oluges i la Prenyanosa i afecta les comunicacions entre aquests tres pobles.

 

A la Prenyanosa fins i tot hi ha una casa incomunicada perquè té els accessos inundats. A causa de les inundacions, des de l'Ajuntament de Cervera demanen a la població que no s'acosti a les zones afectades ni als entorns dels rius Sió i Ondara.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

També han tallat accessos a les zones properes al riu Sió

La Policia Local i els Serveis Municipals han tallat accessos a les zones properes al riu Sió. També han tallat algun accés a la zona dels horts de Cervera perquè el riu Ondara es troba al límit del desbordament al seu pas per Cervera. La Paeria de Cervera s'ha comunicat amb els representants dels pobles de Malgrat, Castellnou, la Prenyanosa i Vergós per conèixer les afectacions i s'ha posat a la seva disposició per a qualsevol incidència.

 

La Paeria de Cervera demana precaució si se circula en vehicle. Alerta que els conductors s'allunyin de les zones que es poden inundar i no hi estacionin el vehicle. També demanen que la gent no es quedi als ponts perquè aquests poden caure, que no es travessi cap riu, ni riera ni zona inundada i que es vagi amb compte amb els moviments de terra, forats, claveguerons, cables de conducció elèctrica fluixos, i en general, tots els objectes caiguts, com branques d'arbres.

 

També et poden interessar…

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.