Més de 200 nens i nenes participen als Casals de Nadal a Lleida

Més de 200 nens i nenes de Lleida participen als Casals de Nadal que per primer cop ofereix la Paeria. El paer en cap, Miquel Pueyo, i la tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro, han visitat el que es realitza a l’escola Joan XXIII. L’alcalde ha posat en relleu que «és un recurs de lleure educatiu que es du a terme durant les vacances escolars destinat a infants de 3 a 12 anys. L’objectiu és també ajudar a la conciliació de la vida laboral i familiar, possibilitant que els pares i mares puguin seguir amb les seves tasques laborals i que els nens i les nenes puguin gaudir d’unes vacances plenes d’activitats lúdiques».

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Els Casals de Nadal s’han programat en dos torns: del 22 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener, en horari de 8.30 a 14 h. S’estan duent a terme, a més de l’escola Joan XXII, a la de Pardinyes i Camps Elisis (74 places a cadascuna).

 

Les activitats que s’estan desenvolupant amb els infants als Casals de Nadal estan recollides en un projecte educatiu i tenen com a objectiu potenciar la creativitat, la imaginació, l’expressió corporal i verbal, així com fomentar els valors de la participació, l’autonomia, convivència, igualtat, respecte i tolerància.

 

Els Casals de vacances de Nadal de la Paeria compten amb el finançament del Pla corresponsables (2021‒2023), que està impulsat per la Secretaria d’Estat d’Igualtat i per la Violència de Gènere, del Ministeri d’Igualtat i el Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. També s’emmarca en el projecte Temps per Cures, que inclou altres iniciatives desenvolupades a la Paeria, com el ‘+Tempsxtu’ o els Casals d’estiu.