Lleida

Més de 200 nens i nenes participen als Casals de Nadal a Lleida

És un recurs de lleure educatiu que es du a terme durant les vacances escolars destinat a infants de 3 a 12 anys

Marta Romera
  • desembre 28, 2022
  • 2 min read
Més de 200 nens i nenes participen als Casals de Nadal a Lleida

Més de 200 nens i nenes de Lleida participen als Casals de Nadal que per primer cop ofereix la Paeria. El paer en cap, Miquel Pueyo, i la tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro, han visitat el que es realitza a l’escola Joan XXIII. L’alcalde ha posat en relleu que «és un recurs de lleure educatiu que es du a terme durant les vacances escolars destinat a infants de 3 a 12 anys. L’objectiu és també ajudar a la conciliació de la vida laboral i familiar, possibilitant que els pares i mares puguin seguir amb les seves tasques laborals i que els nens i les nenes puguin gaudir d’unes vacances plenes d’activitats lúdiques».

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Els Casals de Nadal s’han programat en dos torns: del 22 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener, en horari de 8.30 a 14 h. S’estan duent a terme, a més de l’escola Joan XXII, a la de Pardinyes i Camps Elisis (74 places a cadascuna).

 

Les activitats que s’estan desenvolupant amb els infants als Casals de Nadal estan recollides en un projecte educatiu i tenen com a objectiu potenciar la creativitat, la imaginació, l’expressió corporal i verbal, així com fomentar els valors de la participació, l’autonomia, convivència, igualtat, respecte i tolerància.

 

Els Casals de vacances de Nadal de la Paeria compten amb el finançament del Pla corresponsables (2021‒2023), que està impulsat per la Secretaria d’Estat d’Igualtat i per la Violència de Gènere, del Ministeri d’Igualtat i el Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. També s’emmarca en el projecte Temps per Cures, que inclou altres iniciatives desenvolupades a la Paeria, com el ‘+Tempsxtu’ o els Casals d’estiu.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *