Sense Categoria

Els CDR i la UdL recorden l’1-O amb bloquejos i suspensió de classes

Avatar
  • octubre 1, 2018
  • 3 min read
Els CDR i la UdL recorden l’1-O amb bloquejos i suspensió de classes
Imatge del tall a l'LL11

Imatge del tall a l'LL11 | @CDRsLleida

 

Els CDRs de Lleida han donat per desconvocada a mig matí l'acció de bloqueig a les portes d'un centre de distribució d'hidrocarburs de Lleida, després de gairebé quatre hores. Diuen que l'objectiu era fer una «acció de resistència i demostració de força a l'Estat», tancant la sortida de camions a «un dels grans centres de distribució d'hidrocarburs del país» (CLH) però fan una crida a la ciutadania a estar «atentes a nova convocatòria». Són un centenar de persones i ara es dirigeixen, caminant en una marxa lenta per la carretera LL-11 cap al centre de la ciutat. Expliquen que tallen el trànsit perquè «no pot haver normalitat en un país ocupat». Està previst que s'uneixin a la manifestació convocada pels estudiants, a les 12.00 hores davant el Rectorat.

Imatge dels CDR entrant al Pont Vell

Imatge dels CDR entrant al Pont Vell | @CDRsLleida

 

 

Un centenar de persones estan tallant la carretera LL-11 a Lleida en direcció al centre de la ciutat en record el primer aniversari del referèndum de l'1 d'octubre. Criden «Llibertat presos polítics» i «Ni oblit ni perdó». Cap a les sis del matí s'han congregat davant del cementiri de la capital del Segrià i han iniciat una marxa fúnebre portant un altar amb espelmes tallant la mateixa LL-11, però en direcció Barcelona. Han arribat a l'empresa CLH, han barrat l'entrada i sortida de camions fins a un quart d'onze i ara han reemprès la marxa fúnebre lenta per la LL-11 en direcció Lleida per unir-se a la manifestació convocada a les 12.00 hores del migdia al Rectorat de la Universitat de Lleida (UdL).

Una marxa entrant a Lleida

Una marxa entrant a Lleida | @CDRsLleida

 

 

Afectació de la vaga a la UdL

Per la seva part, el coordinador del Rectorat de la Universitat de Lleida, ha informat aquest matí que  hi ha hagut diversos incidents relacionats amb la vaga. En aquest sentit, hi destaquen les següents actuacions segons els campus:

1.- A la Facultat de Lletres s'han bloquejat els accessos a partir de les 9.00 hores, raó per la qual sols s'han fet amb normalitat les classes que començaven a les 8.00 hores.  A les 11.00 hores s'han obert les portes.

 

  

2.- Al campus d'agrònoms s'han bloquejat amb contenidors dos carrers d'accés al campus durant la matinada. Han bloquejat dos aularis i no s'han fet classes. A més a més, els Mossos han identificat alguns joves però, de moment, no han hagut detencions.

 

3.- A la Facultat d'Educació hi ha hagut una aturada majoritaria de les classes.

4.- A la resta de centres (Dret i Economia, Medicina, Infermeria, Escola Politècnica i Campus d'Igualada) hi ha hagut classe amb normalitat.

Una pancarta a la protesta

Una pancarta a la protesta | @CDRsLleida

 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *